EPU Safequard®

 ANTIGRAFFITPINNOITUS

Nuorekkaiden aikuisten taidokkaasti maalatuista graffiteista on tullut pysyvä osa kaupunki- ja taajamakulttuuria. Toisaalta aivan kaikkiin paikkoihin graffiteja ei kuitenkaan haluta.

Epu Safequard® on kehittänyt ei toivotujen graffien poistamisen helpottamiseksi pinnoitusmenetelmän jauhemaalatuille -, metalli- sekä alumiini- pinnoille. Tässä menetelmässä pinta aukaistaan ja siihen sulautetaan Epu Coat® -pinnoitusainetta, jolloin käsiteltävä kohde saa erittäin kiiltävän, kovan ja helpostit puhdistettavan suojan.

Normaali painepesu poistaa Epu Safeguard® käsitellyiltä pinnoilta yleisimmät käytössä olevat spraymaalit, tussit ja liidut. Puhdistuksen voi viimeistellä liuonpohjaisilla graffinpoistoaineilla sillä Epu Safeguard® - käsittely kestää vahvimmatkin liuomet . Epu Safeguard® -menetelmän ansiosta pinnoitus on moni vuotinen, eikä siinä pysy normaalit tarrateipit.

Epu Safeguard® -pinnoitus sopii erinomaisesti mm. sähkökaappeihin ja puistomuuntamoihin, linja-autopysäkkien seinämiin ja julkisten kulkuvälineiden istuinosiin, roskapöntöihin, puistonpenkkeihin, sähköpylväisiin, sillankaiteisiin ja vastaaviin rakenteisiin.