EPU Outdoor™

Sää- ja UV-suoja laitteille ja kalusteille.

Monet erimenetelmin pinnoitetut koneet, laiteet ja kalusteet, ovat kiiltäviä ja näyttävät upeilta hetken aikaa, mutta sääolosuhteet, aurinko sekä käyttö kuluttavat ja haalistuttavat ne nopeasti.

Epu Outdoor™ on korkean teknologian Epu Coat®-pinnoitetuotteista kehitetty hybridipinnoitus menetelmä. Menetelmällä voidaan laajasti säädellä lopputuotteiden pintaominaisuuksia. Epu Outdoor™ menetelmällä voidaan saada erilaisia toiminnallisuuksia lähes kaikille pinnoille tuottamalla samalla niille lisäarvoa ja alentaen lopputuotteiden elinkaarikustannuksia. Pinnoitteilla parannetaan tyypillisesti pintojen puhtaana pysyvyyttä, hygieenisyyttä, naarmutuksenkestoa ja tuotetaan markkinoiden paras korroosiokesto, samalla antaen lisää kiiltoa ja kestävyyttä sääolosuhteita, aurinkoa ja mekaanista kulumista vastaan. Epu Outdoor™ sopii metalli-, muovi-, kuin myös maalatuille puupinnoille. Menetelmässä takaa erittäin kiiltävän, kovan ja helposti puhdistettavan pinnan vuosiksi eteenpäin.

Epu Outdoor™ pinnoitettuja kohteita voidaan puhdistaa pelkkää vettä käyttämällä ja ympäristöä rasittavia kemikaaleja ei enää tarvita. Epu Outdoor™ käsitelty kohde ei enää haalistu auringon paisteessa ja säilyy näin lähes uuden veroisena koko elinkaaren. Saat myös erittäin helposti puhdistettavan pinnan vandalismin varalle. Epu Outdoor™ hylkii myös tarroja ja julisteita. Epu Outdoor™ on tutkitusti paras sääsuoja maailmassa, "Resistance to Climate shock (EN 482-2 ) testeissä Epu Outdoor™ sain anoa pinnoitusmenetelmänä täydet pisteet lähes 30 testatun menetelmän joukossa.

Valitsemalla siis Epu Outdoor™ -menetelmän valmistamallesi tuotteelle saat näin markkinoiden parhaan pinnan tuotteillesi ja ne säilyttävät kiiltonsa elinkaaren loppuun asti.

Käyttökohteita: Leikkipuistot, Postilaatikot, Roskikset, Taideteokset, Jäätelökioskit, Maalatut ulkokalusteet, Puistonpenkit jne..