EPU Indoor™

Helppoa puhtaanapitoa, hygieenisyyttä ja kestävyyttä laitteille ja kalusteille.

Monet tunnetut pinta elementit kuten RST on kuitenkin ominaisuuksiltaa erittäin huokoinen metalli. Epu Coat menetelmä pinnoituksella pinta suljetaan ja näin saavutetaan erittäin likaa ja bakteereja hylkivä pinnoitus. Erinmainen ulkonäkö, helppo puhtaanapitö ja likaantomuttamuus. 

Epu indoor™ on korkean teknologian Epu Coat®-pinnoitetuotteista kehitetty hybridipinnoitus menetelmä sisätiloihin. Menetelmällä voidaan laajasti säädellä lopputuotteiden pintaominaisuuksia. Epu Outdoor™ menetelmällä voidaan saada erilaisia toiminnallisuuksia lähes kaikille pinnoille tuottamalla samalla niille lisäarvoa ja alentaen lopputuotteiden elinkaarikustannuksia. Pinnoitteilla parannetaan tyypillisesti pintojen puhtaana pysyvyyttä, hygieenisyyttä, naarmutuksenkestoa ja tuotetaan markkinoiden paras korroosiokesto, samalla antaen lisää kiiltoa. Epu Outdoor™ sopii metalli-, muovi-, kuin myös maalatuille puupinnoille. Menetelmässä takaa erittäin kiiltävän, kovan ja helposti puhdistettavan pinnan vuosiksi eteenpäin.

Epu Indoor™ pinnoitettuja kohteita voidaan puhdistaa pelkkää vettä käyttämällä. Epu Menetelmällä on M1 sisäilma sertifikaatti , jolloin kysessä on täysin käyttäjille turvallinen ja päästötön pinnoitusmenetelmä.

Käyttökohteita: Vessat, Yleiset keittiöt, Uimahallit, Huoltoasemat, Porraskäytävät, Hissit jne..