Valmistuneita Projekteja

Ennen lumien tuloa  pinnoitimme parivuotta vanhan lumikuormaajan, kuvista näkyy koneen aika sottuinen ulkoasu, joka pinnoituksen jälkeen näyttää lähes uudelta. Kauhan sisäosa myös pinnoitettu ja nyt lumi ja muukaan lika ei tartu kauhaan ja työskentely nopeutuu huomattavasti.

Kuopion Talokeskus Oy Antti Heikkiselle tehtii koepinnoitus Wille kiinteistönhuolto koneen kauhaan ja heti ensilumia auratessa sattui lumi olemaan nuoskaista ja raskasta. Antti kertoi silti lumen irronneen kauhasta ilman minkäänlaista ongelmaa ja näin työteko pinnoitetulla kauhalla nopeutui huomattavasti. Antti suosittelee pinnoitusta kaikille, koska se maksaa investoinnin takaisin tosi nopeasti ja helpottaa laitteen kuljettajan työtä ja säästää myös luontoa ja tietenkin itse konetta.


Finnkumu, Harju-elekter Oy valmistamien muuntamoiden suojaaminen taiteilija Salla Ikosen muraalien päälle. Järvisuomen Energia verkot vahvistaa jakeluverkkoa Savonlinnan alueella ja pari uutta muuntajaa on saanut upeat muraalit kylkiinsä. Saimme kunnian suojata kohteet !

Miehittämättömän kylmänaseman pinnoitus

Tälläiset kohteet ovat monien käyttäjien ja jokapäiväisen säärasituksen sekä voimakkaan UV säteilyn vaikutuksen alaisia. Epu Safegard® pinnoitus antaa asemalle uutta elinaikaa ja uudelleen maalausta ei tarvita vuosiin.

Etelä Suomessa oleva kylmäasema testi pinnoitettiin. Kylmäasema muuttui hetkessä lähes uuden veroiseksi. Pinnoituksen jälkeen asema kestää säärasistusta, UV-säteilyä ja lämpötilan vaihteluja paremmin kuin ennen ja haalistunut asema sai uuden ilmeen ilman maalausta. Samalla pinnat on myös suojattu vandalismin varalle ja ne erittäin helppo pitää puhtaana.

Kuva-ja Videogalleria

Epu Safeguard® ja Epu Outdoor käytössä


JYVÄSKYLÄ

Kuopio

Kuopiossa Volttikadulla muuntaja oli joutunut tägien kohteeksi. Kohde on nyt pinnoitettu Epu Safequard® suojalla ja julisteiden sekä spraymaalin kiinnittyminen pintaan on vaivalloista ja puhdistaminen onnistuu painepesurilla

Kuopio

Kuopiossa Telkkistentiellä betoninen muuntaja epoksi maalattiin ja suojattiin Epu Safequard® menetelmällä.

Puhdistus Demo

Kuopio

Volttikadulla pahoin hapettuneita ja töhrittyjä
alumiinipintaisia jakokaappeja eputettuna 

Kuopio

Likolammenkadulla haalistunut ja töhritty jakokaappi on saanut uuden elämän

Tampere

Särkänniemen huvipuiston kukka-asetelma

New York

Legolandia aktiivipuisto

Iisalmi

Savon Voima verkkon Iisalmen taideyhteisölle puhdistettuja ja pinnoitettuja jakokaappeja. Kuvissa hyvin havaittavissa miten epu tuo haalistuneen pinnan uudelleen eloon.