Blogi/kokemuksia

 

Epu Coat pinnoitus nyt ensimmäiseen XO veneeseen ja tuloksenhan arvaatte ? Kurkkaa kuvagalleria.
XO pohja oli jo pahasti syöpynyt ja siksi pohjaosa oli pakko paikkamaalata ennen pinnoitusta. Tässä malliesimerkki miksi Epu Coat pinnoitus kannattaa ottaa heti uuteen veneeseen, siksi jokainen uuden veneen ostaja kysykää myyjiltänne Epu Coat pinnoitus...

UIVAssa 14.8.2020 solmittiin ensimmäinen testi luontoinen pinnoitussopimus Jenni Rantalan kanssa. Jenni ajaa Kuopion osakilpailun epu-pinnoitetulla kilpurillaan TG30 luokassa. Jenni kuuluu Valeiro Racing teamiin ja ajaa numerolla 92. Jäämme mielenkiinnolla seuraamaan tuloksia.

Vuoden 2021 veneily sensaatio tulee olemaan Epu Coat™-pinnoitusmenetelmä veneen kylkiin ja pohjaan. Vuosien tuotekehityksen ja testauksen jälkeen Epu Coat™-menetelmä on valmis. Jos tavoitteesi on huoleton, luontoystävällinen ja polttoainetta säästävä veneilykesä - meillä on sinulle ratkaisu. Kovaan käyttöön tarkoitettu pinnoitteemme on testattu mm....

Vuodesta 2000 Kuopion Snellmaninkadulla kalastuksen harrastajia ammattitaidolla palvellut Samfishing on harvoja edelleen myös kivijalassa toimivia kalastuksen erikoisliikkeitä Kuopion seudulla.

"Voin vai suositella. Kesän jälkeen riitti vain pikanen huuhtaisu. Tässä pari kuvaa vielä huuhtaisun jälkeen (kuvat otettu talvisäilytyksen jälkeen). Huom pintaa ei ole vahattu. Vain huuhtaistu pikaisesti."