Hiomakone Mirka Deros 150mm

MIRKA DEROSTA ON EPÄKESKOHIOMAKONEIDEN AATELIA

Kytke Mirka Deros epäkeskohiomakone tavalliseen pistorasiaan ja koe poikkeuksellinen teho. Mirkan Power Tools -yksikkö jatkaa menestyksekästä työtään innovatiivisesti muotoiltujen, suorituskyvyltään tehokkaiden ja käteviä ominaisuuksia omaavien koneiden parissa. MIRKA® Direct Electric Random Orbital Sander, lyhyesti DEROS, on tästä loistava esimerkki.

MIRKA® DEROS on ensimmäinen hiilettömällä moottorilla varustettu sähköhiomakone ilman
ulkoista virtalähdettä, ja tämän lisäksi se on myös markkinoiden kevyin sähköhiomakone.
Suuritehoisen hiilettömän moottorin ansiosta MIRKA® DEROS -koneella työt hoituvat nopeasti. Moottorin suoritusteho on itse asiassa verrattavissa perinteisiin 500 W:n hiomakoneisiin, mikä takaa tasaisen nopeuden kovassakin kuormituksessa.

Innovatiivisesti suunnitellun hiilettömän moottorin ansiosta kuluvia osia on vain muutama, joten koneen huoltotarve on minimaalinen; se on luotettava ja pitkäikäinen tuote. Perinteisistä sähkökoneista poiketen MIRKA® DEROS -kone on rakenteeltaan umpinainen, mikä estää pölyn kulkeutumisen moottoriin, jossa se voisi aiheuttaa kulumista ja vahinkoa.

Mirkalle ominainen tapa kiinnittää huomiota yksityiskohtiin näkyy DEROS-koneessa, joka on täynnä mullistavia ominaisuuksia. Erikoisominaisuuksiin kuuluvat muun muassa moottorin pehmeä käynnistys, sisäänrakennettu sähköjarru ja helppokäyttöinen säätövipu moottorin nopeuden säätämiseen. Lisäksi koneen virtajohto on irrotettavissa ja vaihdettavissa. Siksi MIRKA® DEROS -konetta ei ole vain helppo pakata ja kuljettaa, voit myös käyttää sitä missä tahansa maassa etkä joudu vaihtamaan konetta. Riittää, että vaihdat virtajohdon!
Kuten kaikkien Mirkan koneiden kohdalla myös MIRKA® DEROS -konetta suunniteltaessa ensisijaisen tärkeää on ollut ergonominen muotoilu, joka takaa, että konetta on mukava käyttää pidemmissäkin työjaksoissa. Esimerkiksi ote koneesta on hallitumpi ja rennompi, koska nimettömälle ja pikkusormelle on jätetty enemmän tilaa. Ainutlaatuinen, symmetrinen muotoilu tekee käytöstä aina yhtä mukavan, käytettiin konetta sitten vasemmalla tai oikealla kädellä.

Pidempi konerunko mahdollistaa myös kahden käden otteen. Mirka® DEROS -konetta käytettäessä ei myöskään tarvita ulkoisia virtalähteitä eikä paineilmaletkua, mikä parantaa merkittävällä tavalla koneen käsiteltävyyttä. Huippuominaisuuksiensa vuoksi MIRKA® DEROS -kone on tällä hetkellä kätevin mahdollinen valinta käytettäväksi missä tahansa, missä vain on virtalähde. 

620,00 €