EpuCoat® tuoteperhe

EpuCoat® -tuoteperheen menetelmillä voidaan säädellä merkittävästi pinnoitettavan pinnan ominaisuuksia, joita ympäristö kulloinkin asettaa. Tämä tarkoittaa mm. pinnan parempaa lian tai likaantumisen hylkivyyttä sekä erinomaista kemiallista ja ilmastollista kestävyyttä. Tutkitusti paras pinnoitusmenetelmä on EpuCoat® -menetelmä. Asiakkaillemme olemme kehittäneet ja kaupallistaneet lukuisia pinnoiteratkaisuja, joilla on modifioitu myös pintojen naarmutuksen kestävyyttä, jään tarttumista ja vandalismin torjuntaa. EpuCoat®-tuoteperheen menetelmillä tuotetaan merkittävää lisäarvoa ja saavutetaan kustannussäästöä esimerkiksi pienentyneiden kunnossapitokustannusten, tuotteen pidentyneen elinkaaren muodossa ja materiaalikulujen säästöissä. Nämä kaikki yhdessä pienentävät hiilijalanjälkeänne ja pienentävät kasvihuone päästöjä. EpuCoat®-tuoteperheen menetelmän kemiallinen reaktio nostaa myös haalistuneen maalin pigmentin uudelleen pintaan, mikäli väripigmenttiä on enää jäljellä. Monesti useat uudelleen maalaukset voidaan korvata EpuCoat®-tuoteperheen menetelmillä ja säästää näin korjaus kustannuksisakin.

EpuCoat®-pinnoiteteknologiassa käytetyt raaka-aineet ja tuotteet ovat REACH- ja RoHS -normien mukaisia. Missään EpuCoat®-menetelmän ratkaisuissa ei hyödynnetä nanoteknologiaa, eikä muita silikooni valmisteita, vaan pinnoitusteknikka poikkeaa täysin yleisesti markkinoilla olevista ratkaisuista. Myös pinnoitus ratkaisujemme käyttö on aina loppukäyttäjälle turvallista, eikä pinnasta irtoa mitään ympäristöön. Menetelmällämme on myös M1 sisäilma sertifikaatti, joten käyttäminen sisätiloissa on sallittua ja turvallista.

EpuCoat®

OHUTKALVOPINNOITTEIDEN

KÄYTTÖSOVELLUKSET:
 • Muovienpinnoittaminen
 • Metalliensuojapinnoitus
 • Eri materiaalien korroosiosuojaukset
 • Non-Stick -pinnoitus
 • Kuumankestopinnoitteet
 • Muotinirrotus pinnoitukset betoni, hartsi.
 • Lasien Hydrofiiliset pintakäsittelyt
 • Kaasua läpäisemättömät pinnoitteet eri materiaaleille
 • Erinomainen tartunta useisiin materiaaleihin
 • Julkisen liikenteen erikoispinnoitteet
 • Muovien kovapinnoitaminen
 • Metallien kirkkaat kovapinnoitteet
 • Metallien korroosio suojaus
 • Lasinpinnoittaminen (kehitys kesken)

OMINAISUUDET:
 • Yleinen / mekaaninen kestävyys paranee.
 • Kulumis- ja naarmuuntumattomuus paranee merkittävästi.
 • Kosteus- / sääsuojauksessa saavutetaan parhaat tulokset.
 • Korroosion kesto saadaan erinomaiseksi.
 • Suolasuihkeen kestävyys
 • Markkinoiden paras UV-suojaustaso
 • Jäätymisen esto
 • Haponkestävyys kaikille tunnetuille aineille
 • Kestävyys emäksille / emäksille
 • Liuotinkestävyys
 • Kestävyys muille nesteille, kuten diesel, bensiinit jne.


EPUCoat®- pinnoitteet yleisesti

Koska menetelmämme takaa parhaan upotuksen on pinnoitteemme myös kestävin lajissaan. Tällä menetelmällä tehtävissä pinnoituksissa ei entisen pinnan päälle lisätä uutta pintaa, vaan entinen pinta aukaistaan ja siihen lisätään säädetty määrä epu pinnoitetta.
Epu Coat®- menetelmällä pinnoitettuja kohteita voidaan puhdistaa monesti pelkkää vettä käyttämällä ja ympäristöä rasittavia kemikaaleja ei enää tarvita. Epu Coat® käsitelty kohde ei enää haalistu auringon paisteessa niin kuin ilman pinnoitetta ja säilyy näin lähes uuden veroisena koko elinkaaren ajan. Epu Coat®- pinta hylkii vettä ja jäätä. Saat myös erittäin helposti puhdistettavan pinnan vandalismin varalle. Epu Coat® hylkii myös tarroja ja julisteita. Epu Coat® on tutkitusti saanut erinomaiset arvosanat säärasitustesteissä, "Resistance to Climate shock (EN 482-2 ) testeissä Epu Outdoor®-menetelmä sain ainoana pinnoitus- menetelmänä täydet pisteet lähes 30 testatun menetelmän joukossa.


EPU Coat®-Safeguard menetelmät

Epu Safeguard®, on korkean teknologian Epu Coat®-menetelmästä kehitetty hybridipinnoitus vandalismin suojaukseen. Menetelmällä voidaan laajasti säädellä lopputuotteiden pintaominaisuuksia. EpuSafeguard™ menetelmällä voidaan saada erilaisia toiminnallisuuksia lähes kaikille vandalismista kärsiville pinnoille tuottamalla samalla niille lisäarvoa ja alentaen lopputuotteiden elinkaarikustannuksia. Pinnoitteilla parannetaan tyypillisesti pintojen puhtaana pysyvyyttä ja helppohoitosuutta, mutta samalla saavutetaan hygieenisyys, naarmutuksenkesto ja tuotetaan markkinoiden paras korroosiokesto, unohtamatta kiiltoa ja kestävyyttä sääolosuhteita, aurinkoa ja mekaanista kulumista vastaan.Epu Safeguard® sopii niin kivi, metalli-, kumi-, muovi-, kuin myös maalatuille puupinnoille. Menetelmä takaa erittäin kiiltävän, kovan ja helposti puhdistettavan pinnan vuosiksi eteenpäin. 

Käyttökohteita: Taideteokset, Muuntajat, Julkisivut, Jakokaapit, Aidat, Portit, Ovet, jne.


EpuCoat®-Indoor sarjan -pinnoitteet tyypillisesti sisätiloihin.

Epu Indoor™- menetelmällä pinnoitettuja kohteita voidaan puhdistaa monesti pelkkää vettä käyttämällä ja ympäristöä rasittavia kemikaaleja ei enää tarvita. Epu Indoor™- pinta hylkii likaa ja rasvaa. Tämä takaa erittäin helposti puhdistettavan pinnan jokapäiväiseen puhtaanapitoon mm suurtalouskeittiöissä ja ravintoloissa. 

Valitsemalla siis EpuIndoor™ -pinnoitus menetelmän sisätiloihisi takaat helposti puhtaanapidettäävät, kestävät ja viruksia ja bakteereita hylkiivät pinnat.

Käyttökohteita: WC:t, kylpyhuoneet, uimahallit, hissit, keittiöt, kahvilat, ravintolat, kioskivaunut jne.


EpuOutdoor™ sarjan -pinnoitteet tyypillisesti ulkokalusteisiin.

Valitsemalla siis Epu Outdoor™ -pinnoitus menetelmän valmistamallesi tuotteelle saat näin markkinoiden parhaan pinnan tuotteillesi ja ne säilyttävät kiiltonsa elinkaaren loppuun asti.

Käyttökohteita: Leikkipuistot, Postilaatikot, Roskikset, Taideteokset, Jäätelökioskit, Maalatut ulkokalusteet, Puistonpenkit jne.


EpuIndustry™ -pinnoitteet teollisiin sovelluksiin.

Epu Industry™- menetelmällä pinnoitettuille kohteille voidaan hakea useita eri ominaisuuksi, tyypillisesti jään ja lumen kiinnijäämättömyys, likaantumisen estäminen ja helppo puhtaanapito ovat Teollisuuden avain tavoitteita. Myös elinkaaren jatkuminen on tärkeässä roolissa valittaessa pinnoituksia teollisiin kohteisiin.

Valitsemalla siis EpuIndustry™ -pinnoitus menetelmän saat kohteille parhaan mahdollisen suojauksen. 

Käyttökohteita: valumuotit, kuormaajan kauhat, lumilingot, vesiliukumäet, kylpytynnytrit, jne.