Blogg/Erfarenheter
Finish Blogg

 

EPU Coat - ytbeläggning är nu gjord på den första XO-båten, resultatet kan ni gissa er till. Kolla i bildgalleriet. XO -båtens botten var svårt skadad och därför var vi tvungna att göra en större reparation på båtens botten. Det här är ett bra exempel på varför det är viktigt att behandla din båt med EPU Coat redan när båten...

På UIVA - mässan 14.8.2020 gjorde vi ett ytbeläggningskontrakt med Jenni Rantala. Jenni kör nu med en EPU - ytbelagd båt i TG30 klassen i Kuopio. Jenni tävlar för Valeiro Racing och kör med nummer 92. Vi väntar med spänning på resultatet.

Årets båtsäsongs nyhet nummer ett kommer att vara Epu Coat™-ytbeläggningsmetod till båtens botten och sidor. Efter år av utvecling är nu vår produkt klar. Om du vill ha en problemfri, miljövänlig och bränsleinbesparande båtsommar, har vi lösningen för dig.

"Bara att rekommendera. efter en hel sommars åkande räckte det med en liten avsköljning av båten. Några bilder efter tvätten (bilderna tagna efter vinterförvaringen). OBS! Ytan är inte vaxad, bara avsköljd."

Idag har vi ytbelagt en Buster XL från början av 2000 - talet. Båten var i ganska dåligt skick. Slutresultatet kan ni se på bilderna!

PK Kalamatkat

03.07.2020

VD för PK - Kalamatkat, Pasi Kukkonen, arrangör av fiskeresor i mer än 10 års tid tog ett beslut att göra en EPU Coat - ytbehandling på sin ett år gamla STING 730. Hans vän Seppo Hujanen rekommenderade oss. Seppo har använt vår produkt i ett flertal år och är mer än nöjd. Resultatet ser ni här!