sv-Lohimaa Fishing Services

16.06.2020

Neljännesvuosisadan kalastuksen parissa viihtynyt Lohimaa Fishing Services ‑yrittäjä Teemu Hiltunen on yksi pitkäaikaisimmista Epu Coat ‑käyttäjistä. Tervossa yrityksensä pääpaikkaa pitävä Hiltunen on tarjonnut jo vuosia kalastusmatkoja omalla kalustollaan, osallistunut lukemattomiin uistelukilpailuihin ja kokeillut jotakuinkin kaikkia mahdollisia tapoja kalastaa. Kaiken tämän lisäksi hän on myös aktiivinen toimija Itä-Suomen kalatalousryhmässä. Hiltusella on siis valtavasti tietotaitoa veneiden ylläpidosta. Epu Coat:n ansiosta yrittäjä pääsee keskittymään täysipainoisesti liiketoimintansa pyörittämiseen.

Teemu Hiltunen: "Kun tuotteen kehittäjä suositteli kokeilemaan Epu Coat ‑käsittelyä veneeseeni, tartuin heti tilaisuuteen. Ja täytyy kyllä sanoa, että se kokeilu kannatti. Veneen puhtaanapito on ollut todella helppoa Epu Coat:n ansiosta, kun syksyisin pelkkä painepesurilla huuhtelu riittää. Veneeni on paljon trailerilla ja pinnoite myös suojaa venettä erinomaisesti muuttuvissa olosuhteissa."

Yrittäjän näkökulmasta Epu Coat:n tuomilla taloudellisilla eduilla on erityisen suuri merkitys. Hiltunen korostaa myös tätä. "Huoltovapaan käsittelyn jälkeen minun ei ole tarvinnut vahata venettäni kertaakaan, ja se on säästänyt merkittävästi aikaa ja rahaa. Käsittelyn hinta-laatusuhde on ainakin minun kokoluokan veneissä varsin kohdillaan."

Kehitysehdotuksiakin Hiltusella on. "Käsittelyn hinnoitteluun voisi luoda selkeämmät paketoinnit veneiden koon mukaan. Hintavertailun ja ostamisen helppous on tätä päivää, ilman että aina täytyy pyytää tapauskohtaisesti tarjousta. Ammattikäytössä oleville veneille voisi myös miettiä eri paksuisia pinnoitteita tai suojakerroksen tasoja. Jos asiakas voisi valita vaikka kolmesta eri paksuudesta, niin sillekin löytyisi varmasti perusteet ja kysyntää.

Kalastuskausi alkaa olla taas kiivaimmillaan ja Hiltusellakin riittää hulinaa lähikuukausina. Kaluston täytyy olla iskussa ja helposti huollettavissa. Epu Coat:n ansiosta ainakin veneen puhtaanapito ja ajettavuus on vaivattomampaa. Haastattelun päätteeksi Hiltunen huikkaa vielä loppukaneetin: "Kyseessä on todellinen huipputuote, jota voin varauksetta suositella kaikille veneilijöille."

Vasemmalla pinnoitettua, oikealla pinnoitus tekemättä.

Lisätietoja palveluista: www.lohimaafishing.com
teemu.hiltunen@lohimaa.fi