Samfishing luottaa EPU Coatiin

16.07.2020

Vuodesta 2000 Kuopion Snellmaninkadulla kalastuksen harrastajia ammattitaidolla palvellut Samfishing on harvoja edelleen myös kivijalassa toimivia kalastuksen erikoisliikkeitä Kuopion seudulla.

Reilut kaksikymmentä vuotta yrittäjänä Samfishingissä toiminut Pasi Smahl: "Kun kalastustarvikkeita saa nykyään marketeista ja netistä, niin erikoisliikkeellä on oltava koko paketti kunnossa pärjätäkseen. Pelkkä ystävällisyys asiakaspalvelussa ei riitä, vaan henkilökunnan välineiden tuntemuksen, tarjolla olevan valikoiman ja hintatason täytyy olla laadukasta."

Smahlilla itsellään on useamman vuoden vanha Faster 560 -alumiinivene. Veneen ollessa huollettavana nelisen vuotta sitten, samaisella pajalla oli samantyyppinen vene Epu Coat -käsittelyssä. Smahl päätti ottaa pinnoitteen myös oman veneensä ulkopintaan ja se kannatti. Smahl on ollut erittäin tyytyväinen käsittelyn mukanaan tuomaan puhtaanapidon vaivattomuuteen: "Vene on todella helppo pitää siistinä ja myös ulkonäköön Epu Coat toi pitkäkestoista parannusta. Vene pysyy kiiltävänä ja sitä kautta sen arvo säilyy paremmin. Myös uusiin veneisiin tätä on helppo suositella ja sekä hinta / laatu -suhde on mielestäni erinomainen."

Samfishing tarjoaa ammattitaitoista apuaan kaikille kalastusta harrastaville osoitteessa Snellmaninkatu 18, 70100 Kuopio. Verkkokauppa ja eri tuoteryhmät löytyvät kätevästi netistä osoitteesta www.samfishing.fi