Epu Tape

Messutarjouksen saat verkkokaupassa syöttämällä alennuskenttään koodin : vene21båt

Jos haluat suojata veneesi tiettyjä osia helposti, nopeasti ja kestävästi, Epu Coat on kehittänyt väliaikaista ja pidempääkin suojausta varten uudenlaisen erittäin helpon ja kestävän suojan: Epu Tape -monikäyttöteipin.

Erityisen hyvä Epu Tape on suojaamaan veneen osia, joihin helposti ajan myötä tulee naarmuja tai hankaumajälkiä.

Tyypillisiä kohtia, joiden suojaamisessa Epu Tape on omiaan, ovat esimerkiksi lepuuttajien ja narunippujen paikat. Samoin teippi suojaa hyvin veneen pintaa narujen, kiinnitysliinojen ja kalaverkkojen aiheuttamilta hankaumilta sekä tarvittaessa vaikka kenkien jäljiltä.

Teippi toimii myös tilapäisenä vesivuotosuojana, jos esimerkiksi veneen pinnoite on mennyt puhki.

Epu Tape on uudenlainen jälleenkäytettävä ja kestävä teippi, jonka voi kiinnättää veneen eri kohtiin useita eri kertoja. Se on läpinäkyvä ja huomaamaton, eikä jätä jälkiä, kun se otetaan pois.

Käytön jälkeen teipin voi pestä juoksevassa vedessä tai vaikka meressä, jotta se on parhaimmillaan käytettäväksi taas uudelleen.

Läpinäkyvä Epu Tape on huomaamaton vaaleallakin pinnalla. Suojaus on heti valmis, kun sopivanpituinen pätkä teippiä kiinnitetään suojattavaan pintaan.

Teipin voi kiinnittää varsin huolettomasti, sillä sen voi vaikka puolen tunnin päästä ottaa kädenkäänteessä pois ilman mitään jälkiä.